Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 50264-3-2:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN 50264-3-2:2011
SK EN 50264-3-2:2011
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 34
Publikuar: 2011-11-08
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 50264-3-2:2008
CLC/TC 20
Çmim: 31 €Titulli Shqip

Zbatimet hekurudhore -Kabllot e fuqisë dhe të kontrollit të materialeve rrotulluese hekurudhore që kanë një performancë te veçantë ndaj zjarrit Pjesa 3 -2 : Kabllot me izolim elastomerik të rrjetëzuar me dimensione të reduktuara -Kabllot shumë dejësh

Titulli Anglisht

Railway applications - Railway rolling stock power and control cables having special fire performance - Part 3-2: Cables with crosslinked elastomeric insulation with reduced dimensions - Multicore cables

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

EN 50264-3-2 specifies requirements for, and constructions and dimensions of, multicore cables of the following types and voltage ratings: • 300/500 V screened or unscreened (1 mm2, 1,5 mm2 and 2,5 mm2, number of cores from 2 to 40); • 0,6/1 kV screened or unscreened, (1,5 mm2 to 50 mm2, 2, 3 and 4 cores). NOTE Not all conductor sizes or number of cores are specified for every type. All cables have class 5 tinned copper conductors to EN 60228, halogen-free insulation and halogen-free sheath. They are for use in railway rolling stock as fixed wiring, or wiring where limited flexing in operation is encountered. The requirements provide for a continuous conductor temperature not exceeding 90 C and a maximum temperature for short circuit conditions of 200 C based on a duration of 5 s. Under fire conditions the cables exhibit special performance characteristics in respect of maximum permissible flame propagation (flame spread) and maximum permissible emission of smoke and toxic gases. EN 50264-3-2 should be read in conjunction with Part 1 “General requirements”.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-11-08 
35 
31 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Kabllot për materialet hekurudhore rrotulluese që kanë performanca të veçanta të sjelljes ndaj zjarrit Kabllot me izolim normal Pjesa 1 : Kërkesa te përgjithshme
English
Withdrawn 
2011-11-08 
28 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore-Kabllot për materialet hekurudhore rrotulluese që kanë performanca të veçanta të sjelljes ndaj zjarrit -Kabllot me izolim normal-Pjesa 2: Kabllot me një përcjellës
English
Published 
2011-11-08 
27 
28 € 
PDF
Blej
Zbatimet hekurudhore -Kabllot e fuqisë dhe të kontrollit te vagonëve hekurudhore që kanë një performancë te veçantë ndaj zjarri -Pjesa 2 -1 : Kabllot me izolim elastomerik të rrjetëzuar Kabllot një dejësh
English
Published 
2011-11-08 
30 
29 € 
PDF
Blej
Zbatimet hekurudhore -Kabllot e fuqisë dhe të kontrollit të materialeve rrotulluese hekurudhore që kanë një performancë te veçantë ndaj zjarrit Pjesa 2 -2 : Kabllot me izolim elastomerik të rrjetëzuar -Kabllot shumë dejësh
English
Withdrawn 
2011-11-08 
27 
28 € 
PDF
Blej
Zbatimet hekurudhore -Kabllot për materialet hekurudhore rrotulluese që kanë përformanca të veçanta të sjelljes ndaj zjarrit -Kabllot me izolim normal -Pjesa 3 : Kabllot me shumë përcjellës
English
Published 
2011-11-08 
26 
26 € 
PDF
Blej
Zbatimet hekurudhore -Kabllot e fuqisë dhe të kontrollit të materialeve rrotulluese hekurudhore që kanë një performancë te veçantë ndaj zjarrit Pjesa 3 -1 : Kabllot me izolim elastomerik të rrjetëzuar me dimensione të reduktuara -Kabllot një dejësh