Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 10342:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 10342:2011
SK EN ISO 10342:2011
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2011-08-01
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 10342:2010
CEN/TC 170
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Instrumentet oftalmike Refraktometrat e syrit

Titulli Anglisht

Ophthalmic instruments - Eye refractometers (ISO 10342:2010)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 10342:2010 together with ISO 15004‑1, specifies requirements and test methods for eye refractometers using an objective measuring principle. It is limited to the measurement of spherocylindrical refractive error. ISO 10342:2010 takes precedence over ISO 15004‑1, if differences exist.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.