Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 9342-1:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 9342-1:2011
SK EN ISO 9342-1:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2011-08-01
I tërhequr: 2024-02-27
Regjistri Kombëtar: 80/2011
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 9342-1:2005
CEN/TC 170
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Optics and optical instruments -Test lenses for calibration of focimeters -Part 1 : Test lenses for focimeters used for measuring spectacle lenses

Titulli Anglisht

Optics and optical instruments - Test lenses for calibration of focimeters - Part 1: Test lenses for focimeters used for measuring spectacle lenses (ISO 9342-1:2005)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 9342-1:2005 specifies requirements for test lenses for the calibration of focimeters that are used for the measurement of spectacle form lenses.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2011-08-01 
11 
17 € 
PDF
Blej
Optikat dhe instrumentat optikë -Lentet e provës për kalibrimin e frontofotometrave Pjesa 2 : Lentet e provës për frontofotometrat që përdoren për matjen e lenteve të kontaktit