Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 50299:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN 50299:2011
SK EN 50299:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2011-04-25
I tërhequr: 2023-03-23
Regjistri Kombëtar: 76/2011
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 50299:2002
CLC/TC 14
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Nyjet lidhëse të kabllos të zhytur në vaj I cili përdoret për transformatorët dhe bobinat që kanë tensionin më të lartë për pajisjet Um nga 725 kV deri në 550 kV

Titulli Anglisht

Oil-immersed cable connection assemblies for transformers and reactors having highest voltage for equipment Um from 72,5 kV to 550 kV

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard covers the oil-immersed single-phase connection assembly of cables for transformers and reactors, designed in accordance with EN 60076 series and with EN 60289, respectively. NOTE In the standard the term "transformer" is used as common definition for transformer and reactor. The purpose of EN 50299 is to establish for the cable assemblies: • the electrical and mechanical requirements, including interchangeability; • the limits of supply; • the test to be carried out. It complements and amends, if necessary, the relevant IEC standards and applies to oil immersed cable connections, suitable for fluid-filled or dry-type cable terminations. EN 50299 does not cover direct cable terminations (see 3.3.3), but, in this case, upon agreement between purchaser and supplier, the standard may be used for guidance except for Figure 1 and Figure 2 which are not applicable. This standard applies to oil-immersed cable connection boxes on transformers with highest voltage for equipment Um = 72,5 kV to 550 kV, including the current conductor terminal at the cable sealing end of the transformer.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.