Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CLC/TR 60919-1:2011

Shtëpi » Standardizim » DS CLC/TR 60919-1:2011
DS CLC/TR 60919-1:2011
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 85
Publikuar: 2011-04-25
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CLC/TR 60919-1:2005
CLC/TC 22X
Çmim: 48 €Titulli Shqip

Performanca e sistemeve të tensionit të lartë në rrymë të vazhduar me kthyes të komutuar në linjë Pjesa 1 : Kushtet në gjendje të qëndrueshme

Titulli Anglisht

Performance of high-voltage direct current (HVDC) systems with line-commutated converters - Part 1: Steady-state conditions

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Provides general guidance on the steady-state performance requirements of HVDC systems. It concerns the steady-state performance of two-terminal HVDC systems utilizing 12-pulse converter units comprised of three-phase bridge (double- way) connections (see Figure 1), but it does not cover multi-terminal HVDC transmission systems. Both terminals are assumed to use thyristor valves as the main semiconductor valves and to have power flow capability in both directions. Diode valves are not considered in this report.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.