Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS IEC/TR 60616:2011

Shtëpi » Standardizim » DS IEC/TR 60616:2011
DS IEC/TR 60616:2011
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2011-04-25
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
IEC TR 60616:1978
TC 14
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Markimet e terminaleve dhe degëzimeve për transformatorët e fuqisë

Titulli Anglisht

Terminal and tapping markings for power transformers

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Gives guidance in accordance with the rules given in IEC 60445. Has the status of a technical report.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.