Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS IEC/TS 60076-14:2011

Shtëpi » Standardizim » DS IEC/TS 60076-14:2011
DS IEC/TS 60076-14:2011
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 46
Publikuar: 2011-04-25
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
IEC 60076-14:2013
TC 14
Çmim: 36 €Titulli Shqip

Transformatorët e fuqisë -Pjesa 14 : Projektimi dhe zbatimi i transformatorëve të fuqisë të zhytur në vaj duke përdorur materiale izoluese që durojnë temperatura të larta

Titulli Anglisht

Power transformers - Part 14: Liquid-immersed power transformers using high-temperature insulation materials

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 60076-14:2013 applies to liquid-immersed power transformers employing either high-temperature insulation or combinations of high-temperature and conventional insulation, operating at temperatures above conventional limits. It is applicable to:
- power transformers in accordance with IEC 60076-1;
- convertor transformers according to IEC 61378 series;
- transformers for wind turbine applications in accordance with IEC 60076-16;
- arc furnace transformers;
- reactors in accordance with IEC 60076-6. This part of IEC 60076 may be applicable as a reference for the use of high-temperature insulation materials in other types of transformers and reactors. This first edition of IEC 60076-14 cancels and replaces the second edition of the Technical Specification IEC/TS 60076-14 published in 2009. It constitutes a technical revision.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.