Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS IEC/TR 60099-3:2011

Shtëpi » Standardizim » DS IEC/TR 60099-3:2011
DS IEC/TR 60099-3:2011
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2011-04-25
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
IEC TR 60099-3:1990
TC 37
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Shkarkues -Pjesa 3 : Prova e ndotjes artificiale të shkarkuesve

Titulli Anglisht

Surge arresters. Part 3: Artificial pollution testing of surge arresters

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Gives the basic principles of artificial pollution testing of non-linear resistor type (valve type) surge arresters, together with details of pollutant compositions and methods of application and the procedures associated with each mode of pollution.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.