Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS IEC/PAS 60099-7:2011

Shtëpi » Standardizim » DS IEC/PAS 60099-7:2011
DS IEC/PAS 60099-7:2011
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 55
Publikuar: 2011-04-25
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
IEC PAS 60099-7:2004
TC 37
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Shkarkuesit -Pjesa 7 : Fjalori i termave dhe definicioneve nga publikime e IEC 60099 -1, 60099 -4, 60099 -6, 61643 -1, 61643 -12, 61643 -21, 61643 -311, 61643 -321, 61643 -331 dhe 61643 -341

Titulli Anglisht

Surge arresters - Part 7: Glossary of terms and definitions from IEC publications 60099-1, 60099-4, 60099-6, 61643-1, 61643-12, 61643-21, 61643-311, 61643-321, 61643-331 and 61643-341

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Provides a list of terms and definitions relative to IEC publications from IEC technical committee 37: Surge Arresters, and subcommittees 37A: Surge protective devices, and 37B: Surge protective components, current at the date of this publication.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.