Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK IEC 61643-1:2011

Shtëpi » Standardizim » SK IEC 61643-1:2011
SK IEC 61643-1:2011
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 81
Publikuar: 2011-04-25
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
IEC 61643-1:1998
TC 37/SC 37A
Çmim: 48 €Titulli Shqip

Pajisje të tensionit të ulët për mbrojtje nga vala goditëse Pjesa 1 : Pajisje për mbrojtje nga vala goditëse të lidhura me sistemet e shpërndarjes së energjisë në tension të ulet

Titulli Anglisht

Surge protective devices connected to low-voltage power distribution systems - Part 1: Performance requirements and testing methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Is applicable to devices for surge protection against indirect and direct effects of lightning or other transient overvoltages. These devices are packaged to be connected to 50/60 Hz a.c. and d.c. power circuits, and equipment rated up to 1 000 V r.m.s or 1 500 V d.c. Performance characteristics, standard methods for testing, and ratings are established for these devices that contain at least one nonlinear component that is intended to limit surge voltages and divert surge currents.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.