Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 50464-2-1:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN 50464-2-1:2011
SK EN 50464-2-1:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2011-04-25
I tërhequr: 2023-03-23
Regjistri Kombëtar: 76/2011
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 50464-2-1:2007
CLC/TC 14
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Three -phase oil -immersed distribution transformers 50 Hz, from 50 kVA to 2 500 kVA with highest voltage for equipment not exceeding 36 kV -Part 2 -1 : Distribution transformers with cable boxes on the high -voltage and/or low -voltage side -General requirements

Titulli Anglisht

Three-phase oil-immersed distribution transformers 50 Hz, from 50 kVA to 2 500 kVA with highest voltage for equipment not exceeding 36 kV - Part 2-1: Distribution transformers with cable boxes on the high-voltage and/or low-voltage side - General requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

EN 50464-2-1 covers, in conjunction with EN 50464-1, distribution transformers under iii) and iv) above, up to 36 kV (the data from 24 kV to 36 kV are under consideration). Further documents exist which may be used by agreement between purchaser and manufacturer for cable boxes and enclosures. The dimensional requirements for cable boxes and protective enclosures are not enclosed in this document.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-04-25 
17 
22 € 
PDF
Blej
Transformatorët trefazore të shpërndarjes, të zhytur në vaj, për frekuencë 50 Hz, nga 50 KVA në 2 500 KVA me tensionin më të lartë të pajisjeve që nuk e kalon 36 KV Pjesa 1 : Kërkesa të përgjithshme
English
Withdrawn 
2011-04-25 
10 
15 € 
PDF
Blej
Transformatorët trefazore të shpërndarjes, të zhytur në vaj, për frekuencë 50 Hz, nga 50 KVA në 2 500 KVA me tensionin më të lartë të pajisjeve që nuk e kalon 36 KV Pjesa 2 -2 : Transformatorët e shpërndarjes me kuti kabllosh në anën e tensionit të lartë dhe/ose në anën e tensionit të ulët Tipe kutish për kabllo
English
Withdrawn 
2011-04-25 
10 
15 € 
PDF
Blej
Transformatorët trefazore të shpërndarjes, të zhytur në vaj, për frekuencë 50 Hz, nga 50 KVA në 2 500 KVA me tensionin më të lartë të pajisjeve që nuk e kalon 36 KV -Pjesa 2 -3 : Transformatorët e shpërndarjes me kuti kabllosh në anën e tensionit të lartë dhe/ose në anën e tensionit të ulët -Tipe kutish për kabllo
English
Withdrawn 
2011-04-25 
13 € 
PDF
Blej
Transformatorët shpërndarës 50Hz tre fazorë të përpunuar me zhytje në vaj, nga 50kVA deri në 2500 kVA, me tension maksimal për pajisjet që nuk e kapërcen vlerën 36 kV -Pjesa 3 : Përcaktimi I brezit të fuqësë për transformatorët me ngarkesë me rrymë josinusoidale
English
Withdrawn 
2011-04-25 
13 € 
PDF
Blej
Transformatorët shpërndarës 50Hz tre fazorë të përpunuar me zhytje në vaj, nga 50kVA deri në 2500 kVA, me tension maksimal për pajisjet që nuk e kapërcen vlerën 36 kV -Pjesa 4 : Kërkesat dhe provat lidhur me rezervuarët nën presion