Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS IEC/TR 60943:2011

Shtëpi » Standardizim » DS IEC/TR 60943:2011
DS IEC/TR 60943:2011
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 61
Publikuar: 2011-04-25
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
IEC TR 60943:1998+AMD1:2008 CSV
TC 32
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Udhëzues rreth rritjes së lejuar të temperaturës të pjesëve të pajisjeve elektrike, në veçanti për terminalet

Titulli Anglisht

Guidance concerning the permissible temperature rise for parts of electrical equipment, in particular for terminals

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC/TR 60943:1998+A1:2009 is intended for guidance in estimating the permissible values for temperature and temperature rise of component parts of electrical equipment carrying current under steady state conditions. The present report is intended to supply:
- general data on the structure of electric contacts and the calculation of their ohmic resistance;
- the basic ageing mechanisms of contacts;
- the calculation of the temperature rise of contacts and connection terminals;
- the maximum "permissible" temperature and temperature rise for various components, in particular the contacts, the connection terminals and the conductors connected to them;
- the general procedure to be followed by product committees for specifying the permissible temperature and temperature rise.

This consolidated version consists of the second edition (1998) and its amendment 1 (2009). Therefore, no need to order amendment in addition to this publication.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.