Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CLC/TR 50479:2011

Shtëpi » Standardizim » DS CLC/TR 50479:2011
DS CLC/TR 50479:2011
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 7
Publikuar: 2011-04-25
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CLC/TR 50479:2007
CLC/TC 64
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Udhëzues për instalimin elektrik Përzgjedhja dhe ngritja e pajisjeve elektrike -Sisteme të përcjellësave lidhës -Kufizimi i rritjes së temperaturës të ndërfaqeve lidhëse

Titulli Anglisht

Electrical installation guide - Selection and erection of electrical equipment - Wiring systems - Limitation of temperature rise of connecting interfaces

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Report is for use as a guide for electrical installations. It is applicable to the limitation of temperature rises of connecting interfaces.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.