Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CLC/TR 50403:2011

Shtëpi » Standardizim » DS CLC/TR 50403:2011
DS CLC/TR 50403:2011
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2011-04-25
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CLC/TR 50403:2002
CLC/TC 8X
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Standardizimi dhe liberalizimi i tregut të energjisë

Titulli Anglisht

Standardization and the liberalization of the energy market

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This report aims to define the existing major interactions and to identify aspects suitable for standardization in the near future.

Komitetet Teknike

ICS

Asnjë informacion i shtuar.

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.