Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 60099-5:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN 60099-5:2011
SK EN 60099-5:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 68
Publikuar: 2011-04-25
I tërhequr: 2017-11-30
Regjistri Kombëtar: 208/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60099-5:1996
CLC/SR 37
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Shkarkuesit -Pjesa 5 : Rekomandime për përzgjedhje dhe zbatim

Titulli Anglisht

Surge arresters - Part 5: Selection and application recommendations

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Provides recommendations for the selection and application of surge arresters to be used in three-phase systems with nominal voltages above 1kV. It applies to non-linear resistor type gapped surge arresters as defined in EN 60099-1 and to gapless metal-oxide surge arresters as defined in EN 60099-4.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 60099-5:2018 replaces SK EN 60099-5:2011 - 2016-07-22

Shënimet

Ky standard shfuqizohet nga edicioni i ri!
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2011-04-25 
53 
38 € 
PDF
Blej
Shkarkuesit -Pjesa 1 : Shkarkuesit e tipit të hapur me rezistor jo -linear për sistemet ac
English
Withdrawn 
2011-04-25 
161 
61 € 
PDF
Blej
Ndaluesit e vales goditëse Pjesa 4 : Ndaluesit e valës goditëse prej metal -oksidi pa ndërprerje për sistemet e rrymës alternative
English
Published 
2018-06-18 
178 
61 € 
PDF
Blej
Ndaluesit e vales goditëse-Pjesa 4: Ndaluesit e valës goditëse prej metal-oksidi pa ndërprerje për sistemet e rrymës alternative
English
Published 
2018-06-18 
149 
55 € 
PDF
Blej
Shkarkuesit-Pjesa 5: Rekomandime për përzgjedhje dhe zbatim