Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 50200:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN 50200:2011
SK EN 50200:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 31
Publikuar: 2011-04-25
I tërhequr: 2020-04-23
Regjistri Kombëtar: 305/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 50200:2000
CLC/TC 20
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Metoda e provës për rezistencën ndaj zjarrit të kabllove të vogla të pambrojtura për përdorim në qarqet e emergjencës

Titulli Anglisht

Method of test for resistance to fire of unprotected small cables for use in emergency circuits

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.