Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 50216-8:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN 50216-8:2011
SK EN 50216-8:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 23
Publikuar: 2011-04-25
I tërhequr: 2024-03-01
Regjistri Kombëtar: 76/2011
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 50216-8:2005
CLC/TC 14
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Rakorderitë e transformatoreve të fuqisë dhe bobinave -Pjesa 8 : Valvulat flutur për qarqet me lëngje izoluese

Titulli Anglisht

Power transformer and reactor fittings - Part 8: Butterfly valves for insulating liquid circuits

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard covers the butterfly valves used on the pipelines, in which the insulating liquid of power transformers or reactors flows, in order to allow the replacement of components, without removing the whole or a large amount of the insulating liquid from the conservator and the tank. This standard defines the general overall dimensions and some functional and manufacturing characteristics to guarantee interchangeability.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-10-06 
11 
17 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatoreve të fuqisë dhe bobinave -Pjesa 1 : Të përgjithshme
English
Withdrawn 
2010-09-28 
18 
22 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatorëve të fuqisë dhe reaktorëve -Pjesa 10 : Shkëmbyesit e nxehtësisë nga vaji në ajër
English
Withdrawn 
2010-09-28 
15 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatorëve të fuqisë dhe reaktorëve -Pjesa 11 : Indikatorët e temperaturës së vajit dhe të pështjellave
English
Withdrawn 
2010-10-06 
15 
20 € 
PDF
Blej
Transformatorët e fuqisë dhe bobinat e induksionit -Pjesa 2 : Reletë mbrojtëse me gaz dhe vaj për transformatorët e zhytur në lëng dhe reaktorët me konservator
English
Withdrawn 
2010-10-06 
13 
18 € 
PDF
Blej
Transformatorët e fuqisë dhe bobinat e induksionit -Pjesa 3 : Reletë mbrojtëse për transformatorët hermetikë të zhytur në lëng dhe bobinat e induksionit pa shtresë amortizuese të gaztë
English
Withdrawn 
2010-10-06 
13 
18 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatoreve të fuqisë dhe bobinave -Pjesa 4 : Aksesorët bazë (kablloja fundore e tokëzimit, pajisjet e shkarkimit dhe mbushjes, foleja e termometrit, rrotat e dhëmbëzuara)
English
Withdrawn 
2010-10-06 
13 
18 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatoreve të fuqisë dhe bobinave -Pjesa 5 : Niveli I lëngut, pajisjet e presionit due indikator[t e rrjedhjes
English
Withdrawn 
2010-09-28 
25 
26 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatorëve të fuqisë dhe reaktorëve -Pjesa 9 : Shkëmbyesit e nxehtësisë nga uji në vaj