Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 10088-4:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 10088-4:2010
SK EN 10088-4:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 49
Publikuar: 2010-10-06
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 10088-4:2009
CEN/TC 459/SC 5
Çmim: 36 €Titulli Shqip

Çeliqet e paoksidueshëm -Pjesa 4 : Kushtet teknike të shpërndarjes të çeliqeve rezistent ndaj korrozionit në formë flete/pllake dhe shiriti për ndërtim

Titulli Anglisht

Stainless steels - Part 4: Technical delivery conditions for sheet/plate and strip of corrosion resisting steels for construction purposes

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

1.1 The scope of this part of EN 10088 is to specify the technical delivery conditions for hot or cold rolled sheet/plate and strip of standard and special grades of corrosion resisting stainless steels for construction purposes in addition to the general technical delivery conditions specified in EN 10021. 1.2 This European Standard does not apply to components manufactured by further processing of the product forms listed in 1.1 with quality characteristics altered as a result of such further processing.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-01-21 
69 
42 € 
PDF
Blej
Çeliqet e paoksidueshëm - Pjesa 1: Lista e çeliqeve të paoksidueshëm
English
Published 
2016-01-21 
60 
38 € 
PDF
Blej
Çeliqet e paoksidueshëm - Pjesa 2: Kushtet teknike të livrimit për fletë/pllakë dhe shirit prej çeliqeve rezistent ndaj korrozionit për përdorime të përgjithshme
English
Published 
2016-01-21 
42 
34 € 
PDF
Blej
Çeliqet e paoksidueshëm - Pjesa 3: Kushtet teknike të livrimit për produktet gjysmë të përfunduara, lingotat, shufrat, telat, seksionet dhe produktet e mprehta prej çeliqeve rezistent ndaj korrozionit për përdorime të përgjithshme
English
Published 
2010-10-06 
57 
38 € 
PDF
Blej
Çeliqet e paoksidueshëm -Pjesa 5 : Kushtet teknike të shpërndarjes për lingota, shufra, tela, profile dhe produkte te punuara pastër prej çeliqesh rezistent ndaj korrozionit për ndërtim