Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 61643-21:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 61643-21:2010
SK EN 61643-21:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 84
Publikuar: 2010-10-06
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 61643-21:2001
CLC/TC 37A
Çmim: 48 €Titulli Shqip

Pajisjet mbrojtëse nga vala goditëse e tensionit të ulët -Pjesa 21 : Pajisjet mbrojtëse nga vala goditëse e lidhur në rrjetet e sinjalizimit dhe ndërlidhjes në largësi -Kërkesat e performances dhe metodat e proves

Titulli Anglisht

Low voltage surge protective devices - Part 21: Surge protective devices connected to telecommunications and signalling networks - Performance requirements and testing methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Is applicable to devices for surge protection of telecommunications and signalling networks against indirect and direct effects of lightning or other transient overvoltages. The purpose of these SPDs is to protect modern electronic equipment connected to telecommunications and signalling networks with nominal system voltags up to 1 000 V (r.m.s.) a.c. and 1 500 V d.c.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2010-10-06 
129 
55 € 
PDF
Blej
Pajisjet mbrojtëse ndaj impulsit të tensionit të ulët -Pjesa 11 : Pajisjet mbrojtëse ndaj impulsit të lidhura në sistemet e fuqisë të tensionit të ulët -Kërkesat dhe provat
English
Withdrawn 
2010-10-06 
27 
28 € 
PDF
Blej
Pajisjet mbrojtëse nga vala goditëse e tensionit të ulët -Pjesa 311 : Specifikim për tubat e shkarkimit të gazit
English
Published 
2015-06-24 
26 
26 € 
PDF
Blej
Komponentët për pajisjet e mbrojtjes nga mbitensionet për tension të ulët-Pjesa 312: Parimet e përzgjedhjes dhe zbatimit për tubat gaz shkarkues
English
Published 
2010-10-06 
21 
25 € 
PDF
Blej
Pajisjet mbrojtëse nga vala goditëse e tensionit të ulët -Pjesa 321 : Specifikime për diodën ndërprerëse avalansh (ABD)
English
Published 
2011-04-25 
20 
23 € 
PDF
Blej
Pajisjet mbrojtëse ndaj impulsit të tensionit të ulët -Pjesa 331 : Specifikim për varistorët prej oksidesh metalike(MOV)
English
Published 
2010-10-06 
69 
42 € 
PDF
Blej
Pajisjet mbrojtëse nga vala goditëse e tensionit të ulët -Pjesa 341 : Specifikim për shuarësit e valës goditëse prej tiristori (TSS)