Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 50386:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 50386:2010
SK EN 50386:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2010-10-06
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 50386:2010
CLC/TC 36A
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Bokollat deri në 1kV dhe nga 250 A në 5kA, për transformatorët e mbushur me lëng

Titulli Anglisht

Bushings up to 1 kV and from 250 A to 5 kA, for liquid filled transformers

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard is applicable to ceramic insulated bushings for rated voltages up to 1 000 V, rated currents from 250 A up to 5 000 A and frequencies from 15 Hz up to 60 Hz for insulating liquid filled transformers. NOTE These bushings are suitable for operation at 1,1 kV in compliance with EN 50464-1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.