Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 50336:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 50336:2010
SK EN 50336:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 19
Publikuar: 2010-10-06
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 50336:2002
CLC/TC 36A
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Izolatorët e kalimit për kasetat e kabllove të transformatorëve dhe bobinave të induksionit që nuk kalojnë 36 kV

Titulli Anglisht

Bushings for transformers and reactor cable boxes not exceeding 36 kV

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard is applicable to insulated bushings for use in air insulated, shroud insulated and fully insulated cable boxes for liquid filled transformers and reactors for rated voltages up to 36 kV, and rated currents up to 4 000 A at frequencies from 15 Hz to 60 Hz.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.