Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 50216-2:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 50216-2:2010
SK EN 50216-2:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2010-10-06
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 75/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 50216-2:2002
CLC/TC 14
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Transformatorët e fuqisë dhe bobinat e induksionit -Pjesa 2 : Reletë mbrojtëse me gaz dhe vaj për transformatorët e zhytur në lëng dhe reaktorët me konservator

Titulli Anglisht

Power transformer and reactor fittings - Part 2: Gas and oil actuated relay for liquid immersed transformers and reactors with conservator

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

EN 50216-2 covers the gas and oil actuated relay (Buchholz relay) for liquid immersed power transformers and reactors with conservator for indoor or outdoor installation. The device is intended to detect – gas release from the unit to be protected, – oil surge from the tank to the conservator, – complete loss of oil in the conservator. This part of EN 50216 defines the – operating limits, – dimensions, – operational performance, – electrical characteristics, – dynamic characteristics. It applies to relays with dry contacts. It is not applicable to flameproof relays. Should environmental conditions and dynamic stress requirements differ from those detailed in clause 3 of EN 50216-1, EN 50216-2 may then be applied by agreement between purchaser and supplier for those parts which are not affected by such abnormal installation conditions. NOTE EN 50216-2 may be used as far as applicable for relays with mercury switches. Restrictions on the use of mercury devices may be imposed by national regulations.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-10-06 
11 
17 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatoreve të fuqisë dhe bobinave -Pjesa 1 : Të përgjithshme
English
Withdrawn 
2010-09-28 
18 
22 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatorëve të fuqisë dhe reaktorëve -Pjesa 10 : Shkëmbyesit e nxehtësisë nga vaji në ajër
English
Withdrawn 
2010-09-28 
15 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatorëve të fuqisë dhe reaktorëve -Pjesa 11 : Indikatorët e temperaturës së vajit dhe të pështjellave
English
Withdrawn 
2010-10-06 
13 
18 € 
PDF
Blej
Transformatorët e fuqisë dhe bobinat e induksionit -Pjesa 3 : Reletë mbrojtëse për transformatorët hermetikë të zhytur në lëng dhe bobinat e induksionit pa shtresë amortizuese të gaztë
English
Withdrawn 
2010-10-06 
13 
18 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatoreve të fuqisë dhe bobinave -Pjesa 4 : Aksesorët bazë (kablloja fundore e tokëzimit, pajisjet e shkarkimit dhe mbushjes, foleja e termometrit, rrotat e dhëmbëzuara)
English
Withdrawn 
2010-10-06 
13 
18 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatoreve të fuqisë dhe bobinave -Pjesa 5 : Niveli I lëngut, pajisjet e presionit due indikator[t e rrjedhjes
English
Withdrawn 
2011-04-25 
23 
25 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatoreve të fuqisë dhe bobinave -Pjesa 8 : Valvulat flutur për qarqet me lëngje izoluese
English
Withdrawn 
2010-09-28 
25 
26 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatorëve të fuqisë dhe reaktorëve -Pjesa 9 : Shkëmbyesit e nxehtësisë nga uji në vaj