Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12792:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12792:2010
SK EN 12792:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 55
Publikuar: 2010-10-06
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12792:2003
CEN/TC 156
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Ventilimi i ndërtesave -Simbolet, terminologjia dhe simbolet grafike

Titulli Anglisht

Ventilation for buildings - Symbols, terminology and graphical symbols

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies symbols, units and terminology ventilation systems for buildings.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.