Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CLC/TR 50422:2010

Shtëpi » Standardizim » DS CLC/TR 50422:2010
DS CLC/TR 50422:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 29
Publikuar: 2010-10-06
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CLC/TR 50422:2013
CLC/TC 8X
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Udhëzues për zbatimin e standardit Europian EN 50160

Titulli Anglisht

Guide for the application of the European Standard EN 50160

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

The aim of this Technical Report is to provide background information and explanations on EN 50160 with regard to the history of its development as well as to its correct application.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.