Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CECC 96 501:2010

Shtëpi » Standardizim » DS CECC 96 501:2010
DS CECC 96 501:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 4
Publikuar: 2010-09-28
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CECC 96 501:1992
CLC/SR 23J
Çmim: 10 €Titulli Shqip

Specifikim i detajuar i paplotësuar : Çelësat me membranë

Titulli Anglisht

Blank Detail Specification: Membrane switches

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Asnjë informacion i shtuar.

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.