Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CECC 96 400:2010

Shtëpi » Standardizim » DS CECC 96 400:2010
DS CECC 96 400:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 3
Publikuar: 2010-09-28
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CECC 96 400:1988
CLC/SR 23J
Çmim: 10 €Titulli Shqip

Specifikime seksioni : Çelësat me buton me shtypje -duke përfshirë BDS CECC 96 401 : Vlerësim i nivelit D, dhe BDS CECC 96 402 : Vlerësim i nivelit R

Titulli Anglisht

Sectional Specification: Push-button switches -- including BDS CECC 96 401: Assessment level D, and BDS CECC 96 402: Assessment level R

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Asnjë informacion i shtuar.

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.