Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CECC 96 101-801:2010

Shtëpi » Standardizim » DS CECC 96 101-801:2010
DS CECC 96 101-801:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 30
Publikuar: 2010-09-28
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CECC 96 101-801:1992
CLC/SR 23J
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Çelësat shtresor rutullues që vihet në punë me anën e dorës -Shpindel dhe panel i hermetizuar ose jo me montim me izolator kalimtar në qendër -Lidhje me saldim ose pika fundore qarku të printuar

Titulli Anglisht

Manually operated rotary wafer switches - Spindle and panel sealed or non-sealed centre bush mounting - Solder plug or printed circuit terminations

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Manually operated rotary wafer switches. Spindle and panel sealed or non-sealed. Centre bush mounting. Solder lug or printed circuit terminations. Number of wafers 1 to 6. Type of contacts: brass, silver plated; silver alloy; silver alloy, gold plated. Shorting or non-shorting electrical contact. Max. switched voltage: 250 V a.c. and d.c. (res. load). Rated voltage: 250 V a.c. and d.c. Max. switched current: 500 mA a.c. and d.c. Max. switched power: 15 W d.c. or 15 VA a.c. Climatic category: 40/ 100/56. Assessment level D.

Komitetet Teknike

ICS

Asnjë informacion i shtuar.

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.