Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 50216-11:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 50216-11:2010
SK EN 50216-11:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2010-09-28
I tërhequr: 2023-03-23
Regjistri Kombëtar: 74/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 50216-11:2008
CLC/TC 14
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Rakorderitë e transformatorëve të fuqisë dhe reaktorëve -Pjesa 11 : Indikatorët e temperaturës së vajit dhe të pështjellave

Titulli Anglisht

Power transformer and reactor fittings - Part 11: Oil and winding temperature indicators

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

EN 50216-11 covers oil temperature and winding temperature (thermal image) indicators of the interchangeable mechanical (not electronic) type with contacts for use with liquid immersed power transformers and reactors for indoor or outdoor installation. This standard defines the characteristics of the instruments in order to ensure the interchangeability achieving the same performance. Except where otherwise specified or implied herein, oil and winding temperature indicators shall comply with the requirements of EN 50216-1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-10-06 
11 
17 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatoreve të fuqisë dhe bobinave -Pjesa 1 : Të përgjithshme
English
Withdrawn 
2010-09-28 
18 
22 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatorëve të fuqisë dhe reaktorëve -Pjesa 10 : Shkëmbyesit e nxehtësisë nga vaji në ajër
English
Withdrawn 
2010-10-06 
15 
20 € 
PDF
Blej
Transformatorët e fuqisë dhe bobinat e induksionit -Pjesa 2 : Reletë mbrojtëse me gaz dhe vaj për transformatorët e zhytur në lëng dhe reaktorët me konservator
English
Withdrawn 
2010-10-06 
13 
18 € 
PDF
Blej
Transformatorët e fuqisë dhe bobinat e induksionit -Pjesa 3 : Reletë mbrojtëse për transformatorët hermetikë të zhytur në lëng dhe bobinat e induksionit pa shtresë amortizuese të gaztë
English
Withdrawn 
2010-10-06 
13 
18 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatoreve të fuqisë dhe bobinave -Pjesa 4 : Aksesorët bazë (kablloja fundore e tokëzimit, pajisjet e shkarkimit dhe mbushjes, foleja e termometrit, rrotat e dhëmbëzuara)
English
Withdrawn 
2010-10-06 
13 
18 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatoreve të fuqisë dhe bobinave -Pjesa 5 : Niveli I lëngut, pajisjet e presionit due indikator[t e rrjedhjes
English
Withdrawn 
2011-04-25 
23 
25 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatoreve të fuqisë dhe bobinave -Pjesa 8 : Valvulat flutur për qarqet me lëngje izoluese
English
Withdrawn 
2010-09-28 
25 
26 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatorëve të fuqisë dhe reaktorëve -Pjesa 9 : Shkëmbyesit e nxehtësisë nga uji në vaj