Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 50216-9:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 50216-9:2010
SK EN 50216-9:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 25
Publikuar: 2010-09-28
I tërhequr: 2023-03-23
Regjistri Kombëtar: 74/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 50216-9:2009
CLC/TC 14
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Rakorderitë e transformatorëve të fuqisë dhe reaktorëve -Pjesa 9 : Shkëmbyesit e nxehtësisë nga uji në vaj

Titulli Anglisht

Power transformer and reactor fittings - Part 9: Oil-to-water heat exchangers

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

EN 50216-9 deals with oil-to-water heat exchangers that means a heat exchanger for the cooling of the transformer oil using a forced oil circuit and a forced water circuit. The oil-side of the oil-to-water heat exchangers is not included in the scope of the Pressure Equipment Directive 97/23/EC according to Article 1, § 3.12. The water-side falls into Article 3, § 3 of the Pressure Equipment Directive, therefore the rating plate must not contain a CE sign according to Article 15 of the Pressure Equipment Directive. This standard establishes essential dimensions and the requirements to ensure interchangeability and adequate mounting of the oil-to-water heat exchangers. This standard applies for dimensions and requirements of oil-to-water heat exchangers. The increase of versions of oil-to-water coolers with higher ratings and constructional changes as well are considered in the revised standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-10-06 
11 
17 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatoreve të fuqisë dhe bobinave -Pjesa 1 : Të përgjithshme
English
Withdrawn 
2010-09-28 
18 
22 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatorëve të fuqisë dhe reaktorëve -Pjesa 10 : Shkëmbyesit e nxehtësisë nga vaji në ajër
English
Withdrawn 
2010-09-28 
15 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatorëve të fuqisë dhe reaktorëve -Pjesa 11 : Indikatorët e temperaturës së vajit dhe të pështjellave
English
Withdrawn 
2010-10-06 
15 
20 € 
PDF
Blej
Transformatorët e fuqisë dhe bobinat e induksionit -Pjesa 2 : Reletë mbrojtëse me gaz dhe vaj për transformatorët e zhytur në lëng dhe reaktorët me konservator
English
Withdrawn 
2010-10-06 
13 
18 € 
PDF
Blej
Transformatorët e fuqisë dhe bobinat e induksionit -Pjesa 3 : Reletë mbrojtëse për transformatorët hermetikë të zhytur në lëng dhe bobinat e induksionit pa shtresë amortizuese të gaztë
English
Withdrawn 
2010-10-06 
13 
18 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatoreve të fuqisë dhe bobinave -Pjesa 4 : Aksesorët bazë (kablloja fundore e tokëzimit, pajisjet e shkarkimit dhe mbushjes, foleja e termometrit, rrotat e dhëmbëzuara)
English
Withdrawn 
2010-10-06 
13 
18 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatoreve të fuqisë dhe bobinave -Pjesa 5 : Niveli I lëngut, pajisjet e presionit due indikator[t e rrjedhjes
English
Withdrawn 
2011-04-25 
23 
25 € 
PDF
Blej
Rakorderitë e transformatoreve të fuqisë dhe bobinave -Pjesa 8 : Valvulat flutur për qarqet me lëngje izoluese