Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 60728-7-3:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 60728-7-3:2010
SK EN 60728-7-3:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 43
Publikuar: 2010-09-28
I tërhequr: 2018-07-12
Regjistri Kombëtar: 234/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60728-7-3:2005
CLC/TC 209
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Rrjeta kabllorë për sinjale televizivë, sinjale zanorë dhe shërbime ndërvepruese-Pjesa 7-3: Monitorimi igjendjes të instalimeve të jashtëme me rrjeta hibride me fibër optike dhe kabëll koaksial -Specifikim i burimt të fuqisë të bus të ndërfaqes të receptorit me impulse

Titulli Anglisht

Cable networks for television signals, sound signals and interactive services - Part 7-3: Hybrid Fibre Coax Outside Plant Status Monitoring - Power supply to Transponder Interface Bus (PSTIB) Specification

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Specifies requirements for the Hybrid Fibre Coax (HFC) Outside Plant (OSP) Power Supplies (PS). This standard is part of a series developed to support the design and implementation of interoperable management systems for evolving HFC cable networks. The purpose of the standards is to support the design and implementation of interoperable management systems for evolving HFC cable networks. The Power Supply to Transponder Interface Bus (PSTIB) specification describes the physical (PHY) interface and related messaging and protocols implemented at the Data Link Layer (DLL), layers 1 and 2 respectively in the 7-layer ISO-OSI reference model, that support communications between compliant transponders and the managed OSP power supplies and other related power equipment to which they interface.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-05-07 
88 
48 € 
PDF
Blej
Rrjeta kabllorë për sinjale televizivë, sinjale zanorë dhe shërbime ndërvepruese -Pjesa 11 : Siguria
English
Withdrawn 
2013-08-16 
69 
42 € 
PDF
Blej
Rrjeta kabllore për sinjal televiziv, zanor dhe shërbime ndërvepruese -Pjesa 1 -1 : Kabllimi RF për rrjeta shtëpiake dy drejtimëshe
English
Withdrawn 
2010-09-28 
39 
32 € 
PDF
Blej
Rrjeta kabllor për sinjal televiziv, zanor dhe shërbime ndërvepruese -Pjesa 1 -2 : Kërkesa performance për sinjale të dërguara në prizën dalëse në funksionim
English
Published 
2013-08-16 
80 
45 € 
PDF
Blej
Rrjeta kabllore për sinjal televiziv, zanor dhe shërbime ndërvepruese -Pjesa 13 : Sisteme optike për transmetime të sinjaleve radiotelevizive
English
Published 
2011-09-19 
49 
36 € 
PDF
Blej
Rrjeta kabllorë për sinjal televiziv zanor dhe shërbime ndërvepruese Pjesa 7-3: Monitorimi i gjendjes të instalimeve të jashtëme të rrjetit hybrid me fibër optke dhe kabëll koaksial – Ushqimi i bus-it të ndërfaqes të receptorit me impulse