Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 62267:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 62267:2010
SK EN 62267:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 66
Publikuar: 2010-09-23
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 62267:2009
CLC/TC 9X
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Zbatime hekurudhore -Transport i udhëzuar urban automatic (AUGT) -Kërkesa të sigurisë

Titulli Anglisht

Railway applications - Automated urban guided transport (AUGT) - Safety requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 62267:2009 covers high-level safety requirements applicable to automated urban guided transport systems, with driverless or unattended self-propelled trains, operating on an exclusive guideway. Deals with the safety requirements needed to compensate for the absence of a driver or attendant staff who would otherwise be responsible for some or all of train operation functions, depending on the level of automation of the system.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.