Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 15613:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 15613:2010
SK EN 15613:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2010-09-23
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 15613:2008
CEN/TC 162
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Mbrojtëse gjuri dhe bërryli për sportet në mjedise të mbuluara -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Knee and elbow protectors for indoor sports - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the requirements and test methods for ergonomics, sizing, adjust/restraint performance and impact performance of knee and elbow protectors used for indoor sports, e.g. volleyball and handball. It applies for knee and elbow protectors to be used on smooth and level floors without mats.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.