Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1149-5:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1149-5:2010
SK EN 1149-5:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2010-09-23
I tërhequr: 2019-05-14
Regjistri Kombëtar: 274/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1149-5:2008
CEN/TC 162
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Veshje mbrojtëse -Vetitë elektrostatike -Pjesa 5 : Performanca e materialit dhe kërkesat e projektimit

Titulli Anglisht

Protective clothing - Electrostatic properties - Part 5: Material performance and design requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies material and design requirements for electrostatic dissipative protective clothing, used as part of a total earthed system, to avoid incendiary discharges. The requirements may not be sufficient in oxygen enriched flammable atmospheres. This European Standard is not applicable for protection against mains voltages.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 1149-5:2022 replaces SK EN 1149-5:2010 - 2019-05-07
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-09-30 
13 
18 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Vetitë elektrostatike -Pjesa 1 : Metoda e provës për matjen e rezistencës së sipërfaqes
English
Published 
2013-05-13 
13 € 
PDF
Blej
Veshje mbojtëse -Vetitë elektrostatike -Pjesa 2 : Metoda e provës për matjen e rezistences elektrike neper material(rezistenca verikale)
English
Published 
2013-05-13 
22 
25 € 
PDF
Blej
Veshje mbojtëse -Vetitë elektrostatike -Pjesa 3 : Metodat e provës për matjen e rënies së ngarkesës
English
Published 
2022-07-21 
15 
20 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Vetitë elektrostatike -Pjesa 5 : Performanca e materialit dhe kërkesat e projektimit