Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TS 15747:2010

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TS 15747:2010
DS CEN/TS 15747:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 28
Publikuar: 2010-09-22
I tërhequr: 2018-02-13
Regjistri Kombëtar: 72/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 15747:2008
CEN/TC 343
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Lëndë djegëse të ngurta të rigjeneruara -Metodat e bazuara në  C 14 për përcaktimin e përmbajtjes së biomasës

Titulli Anglisht

Solid recovered fuels - 14C-based methods for the determination of the biomass content

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Specification specifies the test methods for the determination of the biomass carbon content in solid recovered fuels based on the 14C content. The biomass fraction by weight and by energy are calculated from the biomass carbon content.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar