Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TS 15590:2010

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TS 15590:2010
DS CEN/TS 15590:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2010-09-22
I tërhequr: 2018-02-13
Regjistri Kombëtar: 72/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 15590:2007
CEN/TC 343
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Lëndë djegëse të ngurta të rigjeneruara -Përcaktimi i shkallës së fuqisë të vetngrohjes mikrobiale duke përdorur indeksin e frymëmarrjes dinamike reale

Titulli Anglisht

Solid recovered fuels - Determination of potential rate of microbial self heating using the real dynamic respiration index

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Specification specifies a method to determine the current rate of potential microbial self-heating of a solid recovered fuel. The methods indirectly estimate the potential risk of microbial self-heating, odour production, vector attraction etc. The current rate of biodegradation can be expressed in milligrams O2 kg TDS-1 h-1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 15590:2018 replaces DS CEN/TS 15590:2010 - 2016-07-22