Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 15591:2010

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 15591:2010
DS CEN/TR 15591:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 35
Publikuar: 2010-09-22
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 15591:2007
CEN/TC 343
Çmim: 31 €Titulli Shqip

Lëndë djegëse të ngurta të rigjeneruara -Përcaktimi i përmbajtjes së biomasës bazuar në metodën C 14

Titulli Anglisht

Solid recovered fuels - Determination of the biomass content based on the 14C method

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Report gives an overview of the suitability of 14C-based methods for the determination of the fraction of biomass carbon in solid recovered fuels, using detection by scintillation, gas ionization and mass spectrometry.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.