Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 15738:2010

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 15738:2010
DS CEN/TR 15738:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 38
Publikuar: 2010-09-22
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 15738:2008
CEN/TC 19
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Produkte të naftës -Lëndë djegëse për ngrohje -Nevoja, fizibiliteti(mundësia) dhe furnizimet e duhura për një specifikim të përbashkët

Titulli Anglisht

Petroleum products - Heating fuels - Need, feasibility and required deliverables for a common European specification

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This report gives background information about LHO market volumes, fuel specifications, regulations, taxes, duties, logistics and distribution systems for LHO in different European countries. It assesses the necessity, and whether it is appropriate, to recommend the development of a CEN standard for liquid heating fuels.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.