Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 15376:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 15376:2010
SK EN 15376:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2010-09-22
I tërhequr: 2018-02-13
Regjistri Kombëtar: 72/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 15376:2011
CEN/TC 19
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Lëndët djegëse për automjete -Etanoli (alkoli etilik) si një component shtesë për benzinën -Metodat dhe kërkesat e provës

Titulli Anglisht

Automotive fuels - Ethanol as a blending component for petrol - Requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements and test methods for marketed and delivered ethanol to be used as an extender for automotive fuel for petrol engine vehicles in accordance with the requirements of EN 228. NOTE 1 This document gives all relevant characteristics, requirements and test methods for (bio)ethanol, which are known at this time to be necessary to define the product to be used up to a maximum 10 % (V/V) blending component for automotive petrol fuel. The requirements need to be restudied if the percentage or use is expanded beyond 10 % volume. NOTE 2 For the purposes of this document, the term % (m/m) and % (V/V) are used to represent the mass fraction, µ, and the volume fraction respectively.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 15376:2018 replaces SK EN 15376:2010 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2018-05-08 
10 
15 € 
PDF
Blej
Lëndët djegëse për automjete -Etanoli (alkoli etilik) si një component shtesë për benzinën -Metodat dhe kërkesat e provës