Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TS 13307-2:2010

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TS 13307-2:2010
DS CEN/TS 13307-2:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 27
Publikuar: 2010-09-15
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 13307-2:2009
CEN/TC 175
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Veshje druri dhe profile gjysëm të gatshme për përdorime jo strukturale -Pjesa 2 : Kontrolli i produktit

Titulli Anglisht

Laminated and finger jointed timber blanks and semi-finished profiles for non-structural uses - Part 2: Production control

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Specification specifies the method of control and tests for glue bond performance of lamination and finger jointing processes employed in the production of timber blanks and semi-finished profiles (products) for joinery applications. The methods of control are set out to ensure the durability of the glue line according to the service class. The specific requirements for dimensions, stability and moisture content are given in EN 13307-1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.