Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 11721-1:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 11721-1:2010
SK EN ISO 11721-1:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2010-08-10
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 11721-1:2001
CEN/TC 248
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Tekstilet -Percaktimi i rezistences se tekstileve qe permbajne celuloze ndaj mikroorganizmave -Testi i mbulimit me toke Pjesa 1 : Vleresimi i permbarimit per ngadalesuesit e kalbjes

Titulli Anglisht

Textiles - Determination of the resistance of cellulose-containing textiles to micro-organisms - Soil burial test - Part 1: Assessment of rot-retardant finishing (ISO 11721-1:2001)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Standard specifies a method for determination of the resistance of chemically-pretreated textiles to the action of micro-organisms present in soil in comparison with untreated textiles. This method is applicable to flat textiles made of cellulosic containing yarns (tentage, tarpaulins, webbing and tapes) that will typically come into contact with soil during use. Due to the inherent resistance of most synthetic fibres to attack by micro-organisms, fabrics containing a high proportion of synthetic fibres can only be judged by these methods for changes in structure and appearance.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2010-08-10 
10 
15 € 
PDF
Blej
Tekstilet -Percaktimi i rezistences se tekstileve qe permbajne celuloze ndaj mikroorganizmave -Testi i mbulimit me toke Pjesa 2 : Identifikimi afat -gjate i rezistences te nje permbaruesi per ngadalsimin e kalbjes