Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1773:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1773:2010
SK EN 1773:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 8
Publikuar: 2010-06-10
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1773:1996
CEN/TC 248
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Tekstile -Pelhurat -Percaktimi i gjeresise dhe i gjatesise

Titulli Anglisht

Textiles - Fabrics - Determination of width and length

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies a method for determination of length and width of textile fabrics that are in the state of relaxation obtained by being free from applied tension in the standard atmosphere for textiles. The test is applicable to textile fabrics of full width, folded vertical down the middle, or in tubularform, but no longer than 100m. This standard does not specify a method to determine or describe construction defects or other defects.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.