Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12385-6:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12385-6:2010
SK EN 12385-6:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 26
Publikuar: 2010-04-13
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12385-6:2004
CEN/TC 168
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Litarë prej tel çeliku -Siguria -Pjesa 6 : Litarë me fije të përdredhur për puset e minierave

Titulli Anglisht

Steel wire ropes - Safety - Part 6: Stranded ropes for mine shafts

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the additional materials, manufacturing and testing requirements to those given in Part 1 for stranded ropes (with round and/or shaped strands) and flat ropes for use as hoist ropes, stage ropes and balance ropes in mine-shafts. It shall be used in conjunction with Parts 1 and 2 of this standard. NOTE 1 For the purposes of this standard, stage ropes are considered to be hoist ropes. NOTE 2 This standard may also be used for ropes in other mining applications, e.g. surface mining. The additional hazards covered by this European Standard are identified in clause 4.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2009-08-28 
25 
26 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme
English
Withdrawn 
2009-10-28 
23 
25 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku -Siguria -Pjesa 1 : Kërkesa të përgjithëshme
English
Published 
2009-08-28 
30 
29 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku – Siguria – Pjesa 10: Kavot spirale për përdorime të përgjithshme
English
Published 
2009-08-28 
57 
38 € 
PDF
Blej
English
Withdrawn 
2009-10-28 
55 
38 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku -Siguria -Pjesa 2 : Përkufizimet, destinacioni dhe klasifikimi
English
Withdrawn 
2009-10-28 
26 
26 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 3: Informacion për përdorimin dhe mirëmbajtjen
English
Published 
2016-06-16 
30 
29 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 4: Litarë me fije të përdredhur për përdorime të përgjithshme të ngritjes
English
Withdrawn 
2009-10-28 
30 
29 € 
PDF
Blej
Kavo çeliku -Siguria -Pjesa 4 : Litarë me fije të përdredhur për përdorime të përgjithshme të ngritjes
English
Withdrawn 
2013-01-21 
21 
25 € 
PDF
Blej
Litare prej tel qeliku -Siguria -Pjesa 5 : Litare me fije te perdredhur per ashensore
English
Published 
2010-04-13 
16 
20 € 
PDF
Blej
Litarë prej tel çeliku -Siguria -Pjesa 7 : Litarë me thurje të bllokuar për puset e minierave
English
Published 
2013-09-13 
20 
23 € 
PDF
Blej
Litarë prej tel çeliku -Siguria -Litarë të përdredhur për tërheqje dhe transportim per instalimet e teleferikëve të projektuar për të transportuar njerëz