Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1729-1:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1729-1:2010
SK EN 1729-1:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 29
Publikuar: 2010-02-18
I tërhequr: 2018-06-08
Regjistri Kombëtar: 232/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1729-1:2006
CEN/TC 207
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Mobileri -Karrige dhe tabela për institucionet e edukimit -Pjesa 1 : Përmasat funksionale

Titulli Anglisht

Furniture - Chairs and tables for educational institutions - Part 1: Functional dimensions

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of European Standard EN 1729 specifies functional dimensions and markings for chairs and tables for general educational purposes in educational institutions. It includes furniture with fixed size mark and adjustable furniture as well as standing work height tables for use without chairs. It applies to furniture for use with laptop computers or portable devices, but not to special purpose workstations, e.g. laboratories, ranked seating and workshops. The standard does not apply to furniture used by teaching personnel.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Draft 
 
32 
29 € 
PDF
Blej
Mobilje - Karrige dhe tabela për institucionet arsimore - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë dhe metoda prove
English
Published 
2019-05-27 
74 
45 € 
PDF
Blej
Mobilje - Karrige dhe tabela për institucionet arsimore - Pjesa 1: Përmasat funksionale
English
Withdrawn 
2010-02-18 
26 
26 € 
PDF
Blej
Mobileri -karrige dhe tabela per institucionet e edukimit Pjesa 2 : Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës