Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS ISO/TR 15855:2010

Shtëpi » Standardizim » DS ISO/TR 15855:2010
DS ISO/TR 15855:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 5
Publikuar: 2010-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO/TR 15855:2001
ISO/TC 183
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Koncentrate të bakrit, plumbit, sulfidit të zinkut -Procedura hap pas hapi për proven e peshoreve statike

Titulli Anglisht

Copper, lead and zinc sulfide concentrates -- Step-by-step procedure for the testing of static scales

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.