Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS ISO TS 12902:2010

Shtëpi » Standardizim » DS ISO TS 12902:2010
DS ISO TS 12902:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 8
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO/TS 12902:2001
ISO/TC 27/SC 5
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Lende djegese te ngurta -Percaktimi i karbonit, hidrogjenit dhe azotit, tepergjithshem -Metoda instrumentale

Titulli Anglisht

Solid mineral fuels -- Determination of total carbon, hydrogen and nitrogen -- Instrumental methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.