Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 11760:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 11760:2010
SK ISO 11760:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 11760:2005
ISO/TC 27/SC 5
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Klasifikimi i qymyreve

Titulli Anglisht

Classification of coals

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.