Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 10086-1:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 10086-1:2010
SK ISO 10086-1:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 10086-1:2000
ISO/TC 27/SC 1
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Qymyr -Metodat për vlerësimin e precipitimeve në formë flokësh që përdoren në përgatitjen e qymyrit -Pjesa 1 : Parametrat bazë

Titulli Anglisht

Coal -- Methods for evaluating flocculants for use in coal preparation Basic parameters

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2010-02-11 
14 
18 € 
PDF
Blej
Qymyr -Metodat për vlerësimin e precipitimeve në formë flokësh që përdoren në përgatitjen e qymyrit -Pjesa 2 : Precipitimeve në formë flokësh si ndihmës filtri në sistemet rotulluse të fëltrimit me vakum