Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 5069-1:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 5069-1:2010
SK ISO 5069-1:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 5
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 5069-1:1983
ISO/TC 27/SC 4
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Qymyret e murrmë dhe linjitet Metodat e marjes së mostrës Pjesa 1 : Marja e mostrës për përcaktimin e përmbajtjes së lagështirës dhe për analiza të përgjithshme

Titulli Anglisht

Brown coals and lignites -- Principles of sampling Sampling for determination of moisture content and for general analysis

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-02-11 
15 € 
PDF
Blej
Qymyret e murrmë dhe linjitet Metodat e marjes së mostrës Pjesa 2 : Përgatitja e mostrës për përcaktimin e përmbajtjes së lagështirës dhe për analiza të përgjithshme