Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 5068-1:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 5068-1:2010
SK ISO 5068-1:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2010-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 5068-1:2007
ISO/TC 27/SC 5
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Qymyret e murrmë dhe linjitet Përcaktimi i përmbajtjes së lagështirës -Pjesa e 1 : Metoda indirekte gravimetrike për lagështirën e përgjithshme

Titulli Anglisht

Brown coals and lignites -- Determination of moisture content Indirect gravimetric method for total moisture

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2010-02-11 
13 € 
PDF
Blej
Qymyret e murrmë dhe linjitet Përcaktimi i përmbajtjes së lagështirës -Pjesa e 2 : Metoda indirekte gravimetrike për lagështirën në mostrat e analizës