Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 2950:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 2950:2010
SK ISO 2950:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 4
Publikuar: 2010-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 2950:1974
ISO/TC 27/SC 5
Çmim: 10 €Titulli Shqip

Qymyret e murrmë dhe linjitet Klasifikimi në tipe mbi bazën e përbajtjes totale të lagështirës dhe prodhimit të katranit

Titulli Anglisht

Brown coals and lignites -- Classification by types on the basis of total moisture content and tar yield

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.